Hot Mess

Miss Yvy verloot in samenwerking met A.W. Bruna 3 x boek Hot Mess, een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie – een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones.

Ellie Knight. Haar leven loopt niet bepaald zoals gepland. Woonsituatie: een puinhoop. Werk: ongelofelijk saai. Liefdesleven: geen. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar?

Op Valentijnsdag bevindt Ellie zich al Nutella-etend in een café, nadat haar date niet is komen opdagen. Dat schiet niet op. Ellie’s vrienden vinden het de hoogste tijd voor een profiel op Tinder. Haar beste vriendin is net moeder geworden, maar of dat nu iets is om jaloers op te zijn… Ellies vader schrijft een roman in de stijl van Vijftig tinten grijs, en houdt zijn dochters per mail op de hoogte van de vorderingen. Dan toch liever Tinder. En een andere baan. Ellie Knight. Ze volgt misschien niet het ‘officiële levenspad’ maar ze komt er wel, ooit…

Hot Mess verschijnt 17 oktober.

 

Meedoen? Klik op de geeft-button en laat je naam & adres achter en vergeet niet te vermelden in je mail voor welke win-actie je mee wilt doen!

 

 

 


				
Geeft