Crowdfundingsactie Over het IJ Festival

Over het IJ Festival is een crowdfundingsactie gestart op voordekunst omdat er dit jaar geen budget is om programma in het Festivalhart te realiseren. Het Festivalhart is altijd het gratis toegankelijke, bruisende middelpunt van het festival geweest en dit zal ook zo moeten blijven.

Een levendig Festivalhart willen ze dit jaar realiseren door meer gratis toegankelijke programmaring. Om dit mogelijk te maken hebben ze jouw steun nodig!

Het doel is om het Festivalhart van Over het IJ Festival nog meer het middelpunt te laten zijn: een ontmoetingsplek voor zowel huidige als nieuwe festivalbezoekers en voor alle Amsterdammers. Een plek waar van alles te beleven valt: workshops voor kinderen, spannende theatrale installaties, kleine voorstellingen, muzikale omlijsting en bijzondere objecten. Om het Festivalhart het bruisende middelpunt te laten zijn is er budget nodig. Er komt een samensmelting van verschillende projecten die van het Festivalhart deze totale ontmoetingsplek gaan maken.

Over het IJ Festival is het zomerse theaterfestival van Amsterdam. Het festival neemt van 3 t/m 13 juli 2014 elf dagen lang bezit van de NDSM-werf en spreidt zich vanuit daar uit langs de oevers van het IJ. Jonge, talentvolle theatermakers staan naast bekende namen op diverse spannende locaties om hun verhaal aan het publiek te presenteren.