Haute Photographie 2019

 

Haute Photographie, opgezet als museale expositie, keert voor de vierde keer terug naar Art Rotterdam Week 2019 en zal wederom nieuwe ervaringen voor verzamelaars en fotografie liefhebbers creëren. Dit jaar zal de beurs 14 deelnemende galeries uit binnen- en buitenland hebben, die samen meer dan 60 kunstenaars tonen, en keren de Haute Talents, evenals de vooraanstaande boekenmarkt terug.

Het educatieve programma, gemaakt in samenwerking met het Nederlands Fotomuseum, zal alles van artist talks tot rondleidingen hebben.

Haute Photographie is een internationale fotografiebeurs met een verfrissende kijk op het fenomeen beurs. Het is een initiatief van Roy Kahmann, directeur van Kahmann Gallery, uitgever van GUP Magazine en één van de grote pleitbezorgers van fotografie als kunstvorm in Nederland. Haute werd officieel gelanceerd tijdens Rotterdam Art Week in februari 2017. De beurs neemt een zorgvuldig geselecteerde tentoonstelling als uitgangspunt, wat een fascinerend inzicht geeft in fotografie als beeldend kunstmedium.

Deze hoofdexpositie zal worden aangevuld met een speciale tentoonstelling voor jong Nederlands fotografietalent, een randprogramma samengesteld in samenwerking met het Nederlands Fotomuseum en een boekenmarkt gecureerd door Artibooks. Haute zal wederom een must-visit zijn tijdens de Art Rotterdam Week, één van de belangrijkste evenementen voor de hedendaagse kunst in Nederland.

Deze fotografiebeurs is een ontmoetingsplek voor kunstenaars, curators en verzamelaars – zowel jong als ervaren – en iedereen met een interesse voor fotografie.


Locatie
LP2
Datum

7 t/m 10 februari 2019

website
https://www.haute-photographie.com/