Breepark Breda

Na jaren van plannen indienen en vergunningen aanvragen startte de ontwikkeling van het vrijetijdsgebied in 2015. Met de start van de bouw van het complex in de zomer van 2016, opende Breepark eind 2017 haar deuren. Breepark is inmiddels, met een indrukwekkend portfolio aan evenementen, uitgegroeid tot de grootste en meest veelzijdige evenementenlocatie van Zuid-Nederland. Centraal gelegen in een natuurlijk Brabants landschap, maar toch op loopafstand van de bruisende stad Breda.

Met een oppervlakte van 8.300 m2 is kan het evenementenhal voor tal van verschillende evenementen gebruikt worden. Met een capaciteit van maar liefst 13.000 bezoekers én voorzien van de laatste innovaties op het gebied van isolatie, licht en geluid is de hal perfect voor kleine én grote evenementen. Van congres locatie, TV productie, bedrijfsfeest tot groots muziekevenement of sportwedstrijd.

Op steenworp afstand van het evenementencomplex vind je het outdoor terrein van ruim 2,5 hectare en ons centrale plein van ruim 2750 m2.  Dat zijn meer dan twee voetbalvelden die je ideaal kunt gebruiken voor een meerdaags festival, muziek evenement of verschillende sportactiviteiten. Het outdoor terrein heeft een capaciteit van maximaal 30.000 bezoekers en is gelegen aan de voet van de Bavelse Berg.

Ook beschikt Breepark over congres en feestzalen en vergaderruimten.


Adres
Bavelseparklaan
Postcode
4817 ZX
Woonplaats
Breda
Land
Nederland
Telefoonnummer
076 – 76 304 76
website
https://breepark.nl