Nieuwe Luxor Theater

 

Het nieuwe Luxor Theater straalt allure uit. Menig bezoeker kijkt zijn ogen uit in de foyers; het prachtige uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam laat geen enkele bezoeker onberoerd. Het theater onderscheidt zich onder andere door de ruime foyers met grote raampartijen, waardoor het nog eens extra genieten is van de vele mooie uitzichten.

De zaal met 1.535 comfortabele stoelen is van vele audiovisuele gemakken voorzien. De drie ruime foyers hebben een capaciteit van respectievelijk 800, 200 en 150 personen. Een artiestenfoyer voor 100 personen, een speciale vip-lounge voor 50 personen, een buitenterras en een vergaderzaal voor tien personen completeren de oneindige mogelijkheden van het nieuwe Luxor Theater.

Voorzien van een eigen aanlegsteiger, maakt het mogelijk om per watertaxi te arriveren. Maar ook met eigen auto of openbaar vervoer is het theater uitstekend te bereiken: parkeren naast het theater of in de omliggende parkeergarages, trams die stoppen voor de deur en de metro op korte loopafstand.


Adres
Posthumalaan 1
Postcode
3072 AG
Woonplaats
Rotterdam
Land
Nederland
Telefoonnummer
010 - 484 33 33
website
http://www.luxortheater.nl