Martin Garrix

De Amstelveense DJ en producer Martijn Garritsen, beter bekend onder zijn artiestennaam Martin Garrix, brak door toen zijn single Animals wereldwijd alle hitlijsten veroverde. Ondanks zijn jonge leeftijd is Garrix een grote naam in de scene. In 2014 was Martin Garrix zelfs de rijkste tiener in Electronic Dance Music.

Hij draait al op jonge leeftijd op het grote dancefestival Mystery Land en is de jongste DJ ooit die heeft opgetreden in Privilege, een van de grootste clubs op Ibiza. Ook wordt Garrix door het label RCA Records benaderd voor het maken van de officiële remix van Christina Aguilera’s single Your Body (2012), afkomstig van haar album Lotus.

Bij de DJ MAG verkiezing van 2014 steeg Garrix van de 40e plaats naar de 4e plaats, waarmee hij de jongste dj ooit in de geschiedenis is die een plek in de top vijf heeft bereikt. In datzelfde jaar komt hij met de track ‘Wizard’, de opvolger van ‘Animals’.  Daarna volgen onder meer de nummers ‘Proxy’, ‘Helicopter’ en ‘Virus (How About Now)’.

De jonge Dj vliegt de hele wereld over om op de grootse dancefestivals van de wereld te draaien zoals Creamfields, Tomorrowland en ULTRA Japan.


Geboren
14 mei , 1996
Website