Toen ik je zag


Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Isa Hoes (1967) is actrice en schrijfster. Zij begon haar opleiding aan de Toneelacademie Maastricht en speelde onder andere in De gelukkige huisvrouw, When Harry Met Sally en Verlies. Isa Hoes werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Myriam in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en door haar rol in Rozengeur & Wodka Lime.


Auteur
Isa Hoes
Publicatiedatum
12 november , 2013
Uitgever
Rubinstein
Aantal pagina's
0
ISBN
9789047203148