Affordable Art Fair Amsterdam 2018

 

De Affordable Art Fair Amsterdam is de plek om verliefd te worden op kunst! Niet alleen zijn er duizenden kunstwerken om te kopen, er zijn ook Art Walks, Art Talks en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes in het bar & restaurant.

Wederom in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. De beurs zorgt ervoor dat kunst toegangelijk wordt voor zowel de ervaren kunstkoper als de ‘first time buyer’. Geniet van schilderijen, prenten, fotografie en beelden van lokale, regionale en internationale galeries – allemaal tussen de €100 en €6000 en met de meeste kunstwerken onder de €3,000.

In 1996 opende Will Ramsay ‘Will’s Art Warehouse’ in het zuidwesten van Londen om de toenemende belangstelling voor hedendaagse kunst en de gesloten Londense galeriewereld te overbruggen. Door zich te concentreren op de relatief onbekende kunstenaars was de galerie in staat om werk aan te bieden van £50 tot £2500 van meer dan 150 kunstenaars. De reacties op zijn ‘Art Warehouse’ inspireerde hem om zijn aanpak naar een hoger plan te tillen, drie jaar later was de Affordable Art Fair geboren.

Inmiddels wordt de Affordable Art Fair in maar liefst 14 steden, verspreid over vier continenten, georganiseerd.


Locatie
De Kromhouthal
Datum

31 oktober t/m 4 november 2018

Prijs
€12 – €30
website
https://affordableartfair.com/fairs/amsterdam