Amsterdam Dance Event 2016

Het ADE, in 1996 opgezet als een conferentie en festival, is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een internationaal platform dat de muziekindustrie en -liefhebbers verbindt. Naast het zakelijke programma gaat het evenement met haar uitgebreide muziek-, film- en kunstprogramma in op de wereldwijde elektronische muziekcultuur.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) keert van 19 tot en met 23 oktober 2016 terug naar Amsterdam met haar 21ste editie vol met speciale evenementen.

Het event trekt jaarlijks 2500 professionals uit de elektronische muziekwereld en zo’n 200.000 festivalgangers aan. Tijdens ADE kan het publiek uit zijn dak op de muziek van zo’n 800 dj’s en artiesten in de 75 beste clubs van Amsterdam, verdeeld over zo’n 450 events.

Naast de vele optredens staat het Amsterdam Dance Event ook elk jaar in het teken van verschillende ADE conferenties, die een platform bieden aan mensen uit het vak. Professionals kunnen hier debatteren, de laatste ontwikkelingen in de elektronische muziek scene volgen, netwerken en kennis met elkaar uitwisselen.


Locatie
Diverse locaties Amsterdam
Datum

19 t/m 23 oktober 2016

website
https://www.amsterdam-dance-event.nl/