Dutch Design Week 2022

Ook dit jaar vindt in Eindhoven het grootste designevenement van Noord-Europa plaats; de negendaagse Dutch Design Week. Van 22 tot en met 30 oktober 2022 biedt het evenement verspreid over zo’n 120 locaties een optimistische verkenning van alle denkbare ontwerpdisciplines, met een duidelijke nadruk op experiment, innovatie en de ontwikkeling van jong talent.

Met het thema Get Set staat de eenentwintigste editie in het teken van mensen activeren, samenwerken aan de missies en de uitdagingen waar we voor staan met de juiste mindset.

Het thema van de eenentwintigste editie duidt op een verschuiving in mentaliteit: van voorbereiding naar actie. Een signaal dat voortkwam uit een aantal gesprekken en ontmoetingen met leden uit de ontwerpgemeenschap. Get set kan op meerdere manier uitgelegd worden. We moeten ons voorbereiden op alle veranderingen en uitdagingen in de wereld waarmee we worden geconfronteerd, maar daarbij hoort ook de juiste mentaliteit. Het is goed om hierop voorbereid te zijn en te erkennen wat er aan de hand is in de wereld. Betrokkenheid is belangrijk, maar de belangrijkste boodschap is dat mensen geactiveerd worden. Niets doen is geen optie meer. Dus: get set!


Locatie
Diverse locaties Eindhoven
Datum

22 t/m 30 oktober 2022

website
https://ddw.nl/