Film by the Sea 2020

Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Inmiddels tikken ze jaarlijks zo’n 46.000 bezoeken aan. Een groot publiek dat naar de havenstad Vlissingen komt om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben.

Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival.

De unieke locatie aan zee en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder jaar weer een feest. In 2020 vindt de 22e editie plaats van 11 t/m 20 september.

Dit jaar zijn er bovendien een aantal creatieve specials toegevoegd aan het programma, zoals een Drijf-Uit en een Drive-In, waar je op gepaste afstand in de buitenlucht van films kunt genieten.


Locatie
CineCity Vlissingen
Datum

11 tot 20 september 2020

Prijs
Regulier: €10,50 / Openingsgala: €14,00 / Awards Ceremony: €7,50 / Slotfilm: €14,00
website
https://www.filmbythesea.nl/