Holland Dance Festival @ The Grand 2019

Wegens groot succes organiseren Holland Dance Festival en Sofitel Legend The Grand Amsterdam in mei 2019 de derde editie van Holland Dance Festival @ The Grand: een exclusief event waarbij haute cuisine en topdans samenkomen. Het prachtige hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam vormt voor deze voorstelling het decor.

In de historische Raadzaal wordt een onvergetelijk diner onder leiding van chef de cuisine Raoul Meuwese geserveerd, terwijl tussen de diverse gangen door prachtige dansoptredens worden gepresenteerd. De voorstelling bestaat uit diverse bijdragen van topchoreografen, gedanst door de dansers van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

In de Raadzaal, gebouwd in 1926, zit je aan tafels om de dansers heen, een zorgvuldig geselecteerde internationale groep talenten van Codarts Rotterdam. Tijdens Holland Dance Festival @ The Grand dansen zij een uitdagend programma dat niet alleen de veelzijdigheid van deze dansers toont, maar tegelijkertijd een betoverende collage van choreografiestijlen vertegenwoordigt.

De dansoptredens worden afgewisseld met een buitengewoon viergangendiner, onder leiding van Raoul Meuwese van restaurant Bridges inspired by Ron Blaauw. Meuwese heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend. De afgelopen zeven jaar werkte hij bij Michelin-ster restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, waarvan de laatste vier jaar als Chef-kok. Daarvoor was hij werkzaam bij o.a. de Seinpost in Scheveningen, restaurant Leds en restaurant Savarin, beiden in Rijswijk. Meuwese kookt volgens klassieke Franse traditie met een moderne twist.


Locatie
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Datum

8, 9, 10 & 11 mei 2019

Prijs
€110,- Inclusief viergangendiner en wijnarrangement
website
https://www.holland-dance.com/