Nomads Festival 2022

 

Op zaterdag 25 juni 2022 vindt Nomads Festival plaats op het Riekerhaven terrein. Officieel het 10e jaar van bestaan voor het populaire muziekfestival, genoeg reden om het laatste weekend van
juni af te reizen richting het Riekerhaven terrein in Amsterdam West, waarbij elke editie in het verleden uitverkocht is geweest.

De line-up, bestaat uit een dynamische mix van internationale zwaargewichten en lokale artiesten, verspreid over vier podia. Van Amsterdamse house tot disco uit Chicago en met uitstapjes richting live elementen en techno; Nomads is ideaal voor zowel de muzikale fijnproever als de incidentele festivalganger.

Ook ligt de focus dit jaar nog meer op het integreren van artistieke- en creatieve elementen in het festivalterrein, via verschillende kunst-performances, exposities en samenwerkingen met
Amsterdamse hostingpartners uit de underground kunst-scene.

De bohemian Nomads vibe wordt zoals altijd gecompleteerd door Nomadisch geïnspireerde, handgemaakte festival-decoraties, een kleurrijk palet aan bezoekers en een scherp oog voor detail vanuit de organisatie zorgen dit jaar ook voor een onvergetelijke editie.


Locatie
Sportpark Riekerhaven
Datum
25 juni , 2022
website
https://www.nomadsfestival.nl