Operatie Interview – Youp van ‘t Hek

De spannendste talkshow van Nederland is terug. Tijdens de eerste aflevering van een nieuw seizoen Operatie Interview geeft cabaretier Youp van ‘t Hek de touwtjes uit handen en wordt bevraagd door drie geheime interviewers.

In het maandelijkse programma Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. Eén gast en drie vlijmscherpe interviewers. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Het publiek weet naar welke antwoorden de interviewers vissen; de hoofdgast niet. Lukt het de interviewers om binnen de tijd onthullende antwoorden te ontlokken of de hoofdgast tot tranen te roeren? Wie heeft de ‘kunst van het interviewen’ volledig onder de knie?

Youp is de succesvolste cabaretier van Nederland, heeft een eigen impresariaat Hekwerk en schrijft wekelijks een spraakmakende column in het NRC. Al decennialang staat Youp van ’t Hek aan de top van het Nederlandse cabaret. Sinds de jaren tachtig heeft hij al meer dan 200 volle zalen plat gespeeld.

Zijn succes dankt hij aan de thematiek van zijn voorstellingen en de humoristische en persoonlijke wijze waarop hij zijn onderwerpen aan de orde stelt. Maar zijn stellingname stuit steeds vaker op kritiek van een jongere generatie die zijn grappen achterhaald, grof en kwetsend vindt. Wordt het niet tijd dat Youp van ’t Hek zijn stokje overdraagt? Of stopt hij pas als de belangstelling afneemt? Dat wil zeggen, nooit.


Locatie
De Balie
Datum
12 januari , 2020
Prijs
€ 13,00 Student / CJP / Stadspas
website
https://debalie.nl/
Artiesten
Youp van 't Hek