Parool Film Fest 2017

In oktober 2017 vindt de tweede editie van Parool Film Fest plaats, een jaarlijks filmfestival georganiseerd door dagblad Het Parool, De FilmHallen en September Film.

Tijdens het festival kan het publiek vijf dagen genieten van de nieuwste kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland. Hiermee presenteert het festival zich als open podium voor auteursfilms; films waarin de hand van de regisseur duidelijk zichtbaar is.

Behalve de vertoning van nieuwe films biedt PAFF een randprogramma met talkshows, lezingen en muziek. Paff heeft de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een breed podium voor kwaliteitsfilms. Op het festival zijn buitenlandse en Nederlandse speelfilms te zien evenals animatiefilms en documentaires die tijdens Paff hun Nederlandse première beleven.

Veel van de films zijn of worden geselecteerd op de filmfestivals van Berlijn, Cannes, Venetië en Toronto.Tijdens Paff vinden dagelijks talkshows plaats en er zijn publieke interviews met regisseurs en acteurs. Het festival is bedoeld om de kracht van film als kunstvorm te onderstrepen.


Locatie
De FilmHallen
Datum

4 t/m 8 oktober 2017

website
http://www.paff.nl/