Lost in the Night

 

Lost in the Night (Perdidos en la noche) is een mysterieuze thriller waarin Emiliano (Juan Daniel García Treviño) de plotselinge verdwijning van zijn moeder onderzoekt.

Wanneer er steeds meer leugens onthuld worden, lijkt iedereen een dubbele agenda te hebben.In een kleine Mexicaanse gemeenschap leiden demonstraties tegen de grote internationale mijnindustrie tot mysterieuze verdwijningen van activisten. Als Emiliano (García Treviño) op zoek gaat naar de waarheid rond zijn vermiste moeder, komt hij terecht in de moderne villa van de rijke en eigenaardige familie Aldama.

In een wereld van geheimen en corruptie, moet hij zorgen zelf niet ten onder te gaan. Zal hij de waarheid ooit boven tafel krijgen? Lost in the Night is de nieuwe film van de Mexicaanse regisseur Amat Escalante (La Region Salva, Narcos: Mexico). De film werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). The Guardian noemt de film een ‘Lynchian melodrama of Mexican corruption’.

 


In bioscoop
16 mei , 2024
Distributeur
Cinéart
Regisseur
Amat Escalante
Cast
Juan Daniel García
Ester Exposito
Barbara Mori