Origin Chocolate Event

Miss Yvy verloot in samenwerking met Origin Chocolate Event 2 x 2 vrijkaarten plus een chocolade verrassing van Original Beans.

Op 22 oktober 2016 is het weer tijd voor de 6e editie van het Origin Chocolate Event. Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam wordt omgetoverd tot dé plek voor chocolade liefhebbers.

Een dag vol proeverijen, bijzondere chocolade en mooie pairings met speciaal bier, kaas, rum en meer.

Het Origin Chocolate Event staat bekend om zijn interessante sprekers programma en chocolade proeverijen. Chocolade en cacao experts Anna Laven (KIT) en Caroline Lubbers (Equipoise) vertellen over de rol die vrouwen spelen in cacao en chocolade. Waar moet je op letten bij het proeven van chocolade en hoe beschrijf je wat je proeft? Hoe proef je bijvoorbeeld dat de cacaobonen te hoog geroosterd zijn? Martin Christy (International Chocolate Awards) leert bezoekers precies hoe je dit moet doen. Na deze spoed cursus zijn bezoekers klaar om zelf te jureren net als bij de Chocolate Awards.

 

 

Meedoen? Klik op de geeft-button en laat je naam & adres achter en vertel ons in een zin waarom jij naar het Origin Chocolate Event wilt!

Geeft