51e editie van Pinkpop met Pearl Jam naar 17, 18, 19 juni 2022

Met pijn in hun hart moet de organisatie van Pinkpop helaas de 51e editie van Pinkpop opnieuw een jaar verplaatsen. Pinkpop is traditiegetrouw een festival met grote internationale headliners & acts en dat gaat helaas voor dit jaar niet lukken. Met het wegvallen van Pearl Jam en al eerder Post Malone, begint de line-up er voor dit jaar niet goed uit te zien. Van de andere acts weten ze ook niet zeker of ze in juni al kunnen komen, de onzekerheden zijn te groot.

Vandaar dat Pinkpop deze trieste beslissing hebben moeten nemen. Pinkpop wil hun bezoekers, crew en leveranciers niet langer in onduidelijkheid laten zitten. Maar ze kijken vooruit, de programmeurs zijn al met veel mooie acts voor volgend jaar bezig waaronder Pearl Jam die al bevestigd kan worden als een van de headliners voor 2022.

Ondanks de positieve berichten rondom het vaccineren en de ingeslagen route naar het oude normaal blijken met name Amerikaanse acts huiverig om dit jaar hun tournee door te laten gaan. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data, daar hoef je als kaartkoper verder niks voor te doen. Kaartkopers krijgen voor aanvang van de herstart van de ticketverkoop de mogelijkheid om op basis van het dan bekende programma eventueel een ander ticket te kiezen.

 

De 51e editie van Pinkpop vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2022 op Megaland in Landgraaf.