Armin van Buuren en Tiësto bij vierde editie The Flying Dutch

Op 2 juni 2018 vindt de vierde editie van The Flying Dutch plaats met onder meer Armin van Buuren en Tiësto. Tijdens het festival, dat plaatsvindt in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, komt Nederland samen om het succes van de grootste Nederlandse dj’s te vieren.

Naast Armin van Buuren en Tiësto zijn ook Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en W&W te zien tijdens The Flying Dutch. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

The Flying Dutch is het grootste open air dance event in Nederland met jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers.  Tijdens het event worden de dj’s van stad naar stad gevlogen met behulp van helikopters. The Flying Dutch is een initiatief van John Ewbank (House of Orange) en Allan Hardenberg (ALDA).

Voor de vierde editie verhuist The Flying Dutch in Amsterdam van het Olympisch Stadion naar het N-1 Park. Het N-1 Park, voor de gelegenheid omgedoopt tot The Flying Dutch Park, is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met auto/fiets. In Rotterdam (Ahoy Buiten) en Eindhoven (E3 Strand Eersel) keert het publiek terug naar welbekende festivalterreinen van The Flying Dutch.

De eerste fan-tickets zijn al uitverkocht. Via de website van The Flying Dutch kan het publiek zich nog pre-registreren voor de pre-sale met korting. Pre-registreren kan van donderdag 14 december om 13.00 uur tot vrijdag 15 december om 13.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 16 december om 13.00 uur via www.theflyingdutch.com.