P!NK eerste headliner voor 52e editie van Pinkpop 2023

Wereldwijd popicoon P!NK is de eerste headliner voor de 52e editie van Pinkpop. Met haar zojuist aangekondigde Europese tournee belooft de live sensatie het publiek op vrijdag 16 juni te verbluffen.

In 2019 bezocht de Amerikaanse zangeres Nederland voor het laatst, toen ze haar bezoekers nummer na nummer wist te verrassen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en op het Malieveld in Den Haag. In 2010 stond P!NK ook al op Pinkpop, waar ze haar toen al talloze hits voor een stampvolle North Stage zong. Komende editie sluit zij de Pinkpop-vrijdag af.

Bij de aankondiging van haar tournee laat P!NK weten dat ze staat te popelen om weer op het podium te staan: “It’s been a long three years and I’ve missed live music so so much…. So it’s finally time! I am so excited to get back to the UK and Europe to sing, cry, sweat and make new memories with my friends. It’s going to be magical!”

De 52e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023. Tickets zijn vanaf zaterdag 26 november 2022 vanaf 10:00 uur te koop via Ticketmaster.

Tickethouders die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van het festival krijgen zoals beloofd voorrang op de reguliere kaartverkoop.