Filmhuis Den Haag

 

Filmhuis Den Haag is een podium voor eigentijdse filmkunst en klassiekers. Met zijn expertise en avontuurlijke programmering heeft het een toonaangevende status in Nederland.

Filmhuis Den Haag wil kennis van en liefde voor film en filmgeschiedenis op je overbrengen door de presentatie van films die doorgaans niet te zien zijn in de reguliere bioscopen. In het Filmhuis kun je titels zien die vanwege hun kwaliteit, hun opvallende thema of hun plaats in het filmaanbod of -geschiedenis de moeite waard zijn om te bekijken.

Het Filmhuis heeft 7 zalen: 5 filmzalen en 2 multifunctionele zalen. Wil je iets eten voor of na de film, of uitgebreid dineren met een filmisch uitzicht op het Spuiplein? Dat kan in het restaurant van Filmhuis Den Haag. Het door architect Herzberger ontworpen pand met zijn vijf meter hoge ramen biedt vanuit alle posities zicht op de Haagse skyline. De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische en seizoensproducten. De kaart wisselt met de seizoenen en iedere week zijn er nieuwe daggerechten.


Adres
Spui 191
Postcode
2511 BN
Woonplaats
Den Haag
Land
Nederland
Telefoonnummer
070 - 365 60 30
website
https://www.filmhuisdenhaag.nl/