Hartenvrouw


Ineens ligt ie aan duigen, je toekomst. Het overkwam Babette van Veen toen ze ging scheiden. Haar wereld stond even stil, maar langzaam maar zeker krabbelde ze overeind en kwam ze tot het inzicht dat de toekomst juist weer voor haar open lag.

Op 18 september 2014 verscheen Hartenvrouw, het debuut van Babette van Veen. Een openhartig en tegelijk hilarisch en inspirerend boek over mooie dingen die ontstaan in moeilijke tijden.

Haar advies: als je in de put zit, blijf dan niet wachten totdat iemand je eruit komt halen. Je plezier en trots is veel groter als je jezelf redt, in plaats van dat de brandweer je met loeiende sirenes komt ontzetten. In Hartenvrouw vertelt Babette hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht (meestal) wist te vinden en hoe dat voor iedereen is weggelegd.

Tegelijk met het boek verschijnt van Babette een nieuwe cd en vanaf oktober staat ze in het theater met een nieuwe voorstelling. Zowel het boek als de cd en de theatertour heten Hartenvrouw. Er zijn verschillende liedteksten van nummers op haar nieuwe cd opgenomen in het boek.

Babette van Veen draait al meer dan twintig jaar mee in het vak en is een van de veelzijdigste actrices in Nederland. Naast het schrijven van muziek, columns en nu dit boek acteert en zingt Babette in televisie- en toneelproducties, zoals recentelijk Vrijland, Raveleijn, Mike & Thomas Kerstrevue en De Vagina Monologen.


Auteur
Babette van Veen
Website auteur
http://www.babettevanveen.nl
Publicatiedatum
18 september , 2014
Uitgever
LeV.
Aantal pagina's
224
ISBN
978 94 005 0476 9