Helweek


Op 1 oktober 2014 brengt Uitgeverij Boom Nelissen het boek Helweek, 7 dagen die je leven veranderen op de markt, geschreven door de Noorse mental trainer Erik Bertrand Larssen. Helweek is een absolute sensatie in Noorwegen en breekt alle verkooprecords. Wereldwijd zijn de vertaalrechten inmiddels al aan 16 landen verkocht, waaronder de VS en Engeland.

De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb je het meeste geleerd? In welke weken heb je iets bereikt? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, je droom?

Het boek neemt je mee in de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfortzone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leer verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt.

Een Helweek bestaat uit zeven intensieve dagen: een dag begint om 5.00 uur met een uur sporten en eindigt om 22.00 uur. Het einde van de week is het zwaarst, in de nacht van donderdag op vrijdag slaap je niet. Door een Helweek leer je grenzen te verleggen, gewoontes te doorbreken en buiten jouw comfortzone te treden. Bijkomend voordeel: to-do-lijsten zijn na een Helweek aanzienlijk korter.


Auteur
Erik Bertrand Larssen
Website auteur
http://www.bertrand.no
Publicatiedatum
1 oktober , 2014
Uitgever
Boom Nelissen
Aantal pagina's
208
ISBN
978 90 2440 326 4