Het geheim van Voetbalmoeders


 

Als het elfjarige supertalentje Thomas Arends na een wedstrijd met zijn voetbalclub plotseling blijkt verdwenen, gaan alle alarmbellen af. Vader Arie, zelf een gemankeerde ex-voetballer, en moeder Noortje, liggen in de clinch over de begeleiding en opvoeding van hun veelbelovende zoon, maar door zijn raadselachtige verdwijning komt hun huwelijk extra zwaar onder druk te staan.

Wat is er gebeurd? Wat speelt er rond de jeugdige, talentvolle Thomas van wie de potentiële mogelijkheden bij menig topclub op de radar staan? Onder leiding van rechercheur Nico Dingemanse en zijn team start een indringende zoektocht, die zich al snel toespitst op de duistere krochten binnen de genadeloos harde internationale voetbalwereld.

Achter Peter Lane gaat het schrijversduo schuil gevormd door sportjournalist en voormalig AD-hoofdredacteur Peter de Jonge en oud voetbaltrainer Leen Looijen (o.a. Vitesse, NEC, FC Groningen, NAC).

Even gefascineerd als verbijsterd door de ontwikkelingen in het topvoetbal achtten zij het hoog tijd voor een thriller, spelend in een wereld van het grote geld, hebzucht en macht.


Auteur
Peter Lane
Publicatiedatum
26 september , 2014
Uitgever
Voetbal International
Aantal pagina's
0
ISBN
9789067970938