In mijn bloed


In mijn bloed is een ijzersterk boek van Lisa Unger. Het Unger-boek waarop we allemaal hebben gewacht. De auteur keert hiermee terug naar de duistere, psychologische spanning die haar boek Mooie leugens zo kenmerkte. Zelf zegt Lisa Unger dat In mijn bloed haar meest intense boek is mede door de hoofdpersoon Lana. De geheimen van Lana zijn zo groot, dat zelfs de onthulling van het verhaal bij het schrijven voor Lisa Unger een verrassing was.

Het leven van Lana Granger is een farce. Ze heeft zoveel leugens verteld over zichzelf dat ze amper nog weet wat de waarheid is. Ze krijgt een baantje als oppas van Luke, een moeilijk hanteerbaar jongetje dat iedereen manipuleert. Niemand kan hem aan, maar in Lana lijkt hij zijn gelijke te hebben gevonden – of zij de hare?

Dan verdwijnt Lana’s beste vriendin Beck spoorloos. Lana’s alibi klopt niet en de politie legt haar het vuur na aan de schenen. Lana hult zich echter in stilzwijgen totdat blijkt dat iemand haar duistere geheimen kent en staat te popelen om ze aan het licht te brengen.


Auteur
Lisa Unger
Website auteur
http://lisaunger.com
Publicatiedatum
8 april , 2014
Uitgever
A.W. Bruna
Originele titel
In the blood
Aantal pagina's
336
ISBN
978 94 005 03847