Kleine wonderen


Kleine wonderen  gaat over de kracht van liefde. De onverbrekelijke band tussen moeder en dochter en tussen twee zussen, wat er ook is gebeurd in het verleden.
Als opgroeiende zusjes waren Rose en Lily onafscheidelijk, maar in hun volwassen leven verwaterde het contact, omdat Lily niet kon omgaan met de veeleisende opvoeding van Rose’ autistische dochter. Wanneer Rose ernstig ziek wordt, moet Lily terugkeren naar de bloemkwekerij van de familie en moet ze de angst die haar wegdreef onder ogen gaan zien.

Kleine wonderen is geschreven met veel gevoel en begrip voor wat het betekent om ‘anders’ te zijn. Het is een roman over het belang van familie en over de bergen die mensen kunnen verzetten om hun geliefden te beschermen.

Stephanie Knipper groeide op in Kentucky, waar haar liefde voor lezen en natuur al jong begon. Ze studeerde Engelse literatuur en haalde haar Master Gardener. Kleine wonderen is Knippers debuutroman en is geïnspireerd door haar eerste dochter, Grace. Stephanie en haar man adopteerden Grace uit China, waarna zij een ernstige vorm van autisme bleek te hebben. Inmiddels telt het gezin zes kinderen, waarvan vijf geadopteerde kinderen met een beperking.

 


Auteur
Stephanie Knipper
Website auteur
http://www.stephanieknipper.com/
Publicatiedatum
28 februari , 2017
Originele titel
The Peculiar Miracles of Antoinette Martin
Aantal pagina's
320
ISBN
978 90 229 6067 7|