Mooier Fit!


Slechts 1 op de 5 vrouwen is tevreden met haar eigen naakte spiegelbeeld. Dit boek is er voor de andere vier.

Dit boek is voor alle vrouwen die zich niet graag voor de spiegel uitkleden. En dat zijn er veel: slechts één op de vijf vrouwen is tevreden met haar eigen naakte spiegelbeeld. Iedere vrouw wil die ene zijn – die ene met dat strakke lichaam en de zelfverzekerdheid die daarbij hoort. Een beetje hulp hierbij zoeken is niet vreemd maar juist goed: je kunt nog zo hard tegen jezelf roepen dat je moet sporten, maar aan het eind van de dag zijn weinig dingen zo aanlokkelijk als de bank en die halve zak chips in de kast.

Daadwerkelijk verandering teweegbrengen vraagt niet alleen om ander eten of meer beweging, maar ook een andere mindset.

Maar gelukkig hoeft het niet allemaal kommer en kwel te zijn, en hoeft het pad naar die zelfverzekerde blik in de spiegel geen jaren in beslag te nemen. Mooier Fit! is een praktisch dieet-, oefeningen-, beauty- en coachingsplan van de hoofdredacteur van de Amerikaanse Women’s Health, Michele Promaulayko. Het boek bevat stappenplannen en tips van experts om snel en simpel naar een strak en fit lichaam toe te werken. Van superfoods tot 15 minuten-work-outs voor thuis; Mooier Fit! verschaft iedere vrouw de handvatten om haar gewenste postuur, gewicht, uitstraling en zelfverzekerdheid te bereiken.

Women’s Health is de grootste health glossy voor vrouwen: het tijdschrift werd in april 2013 met groot succes in Nederland en België gelanceerd. Michele Promaulayko is de hoofdredacteur van de Amerikaanse Women’s Health. Ze woont in New York.


Auteur
Michele Promaulayko
Publicatiedatum
20 mei , 2014
Uitgever
Lev.
Originele titel
Look Better Naked
Vertaald door
Fanneke Cnossen
Aantal pagina's
320
ISBN
978 94 005 0459 2