Powerfood


Ik wil mensen helpen met een gezond eet- en leefpatroon. Ik geloof dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging én ontspanning zorgt voor een fit en gelukkig leven. Een happy life bereik je niet met een crashdieet, maar wél door lekker en gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en vooral… te genieten.

In haar eerste boek Powerfood presenteert Rens Kroes haar favoriete recepten. Van ontbijtmuffins tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Bovendien geven de praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs al weten, staat bij Rens het genieten van het leven centraal: verwen jezelf met de juiste voeding! Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must af en toe! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken. Met haar sprankelende stijl en frisse tone of voice spreekt Rens een brede doelgroep aan.

Rens Kroes (26) groeide op met biologische en eerlijke voeding. Ze volgde opleidingen op dit terrein, en verliet Friesland voor New York, waar ze verdere kennis en inspiratie opdeed. Terug in Nederland werkte ze een tijd in een obesitaskliniek. Tegenwoordig adviseert zij als voedingscoach mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon.


Auteur
Rens Kroes
Website auteur
http://www.renskroes.com
Publicatiedatum
5 juni , 2014
Uitgever
Unieboek
Aantal pagina's
176
ISBN
987 90 00 34101 6