Schaduwkant


Sinds Becca King erachter gekomen is dat haar stiefvader een moord gepleegd heeft, verkeert ze in levensgevaar. Daarom houdt ze zich schuil op een afgelegen eiland. Maar als een pyromaan er enkele branden sticht, wordt Becca toevallig gefotografeerd door een fotograaf die werkt voor de lokale krant.

Dat betekent dat haar foto en dus haar verblijfplaats vanaf dat moment te vinden zijn op internet. Het net rond Becca sluit zich, en alles wat ze dacht te weten over haar verleden en haar toekomst dreigt in vlammen op te gaan.

Elizabeth George is de auteur van achttien thrillers in de Inspecteur Lynley-reeks. George begon op haar zevende al met schrijven. Na haar studie Engels en een master in psychologie werkte ze als docent Engels en als remedial teacher. Haar eerste boek, Totdat de dood ons scheidt, verscheen in 1988. Vanaf dat moment wijdde ze zich volledig aan haar schrijverschap.

En met succes, want haar werk werd bekroond met talloze awards, zoals de Anthony Award, de Agatha Award en Le Grand Prix de Littérature Policière. Veel van haar boeken zijn door de BBC bewerkt tot tv-films of -series, die ook in Nederland en Vlaanderen zijn uitgezonden.


Auteur
Elizabeth George
Publicatiedatum
17 februari , 2015
Uitgever
A.W. Bruna
Originele titel
The edge of shadows
Aantal pagina's
320
ISBN
978 90 229 9982 0