BECOMING Michelle Obama

Voormalig First Lady Michelle Obama brengt haar tournee ter ere van haar autobiografie BECOMING (in Nederland vertaald als ‘Mijn Verhaal’) naar Europa. Na een zeer succesvolle arenatour van twaalf evenementen doet ze op woensdag 17 april 2019 de Ziggo Dome in Amsterdam aan.

Bezoekers aan Mrs. Obama’s optredens horen haar eerlijke kijk op de ervaringen en gebeurtenissen, zowel publiek als privé, die haar gevormd hebben; van haar jeugd in de South Side van Chicago, via haar jaren als zakenvrouw waarin ze werk en de zorg voor haar gezin combineerde, tot de jaren waarin ze op een van de beroemdste adressen in de wereld bivakkeerde.

Michelle Obama heeft zich ontwikkeld als een van de meest iconische en geliefde vrouwen van onze tijd. Als First Lady van de Verenigde Staten – en zelfs de eerste Afro-Amerikaanse die die rol kreeg toebedeeld – hielp ze bij de creatie van het meest gastvrije en toegankelijke Witte Huis in de geschiedenis, terwijl ze zich ondertussen bewees als een krachtig rolmodel voor vrouwen en meisjes in de VS en daarbuiten.

 

 

Ik zie er ontzettend naar uit om nog meer steden in Amerika en de rest van de wereld te bezoeken,” aldus Michelle Obama. “Ik ben gevleid door alle reacties op de tour tot nu toe en de gigantische belangstelling van zo veel gemeenschappen die we dit jaar niet hebben kunnen bezoeken. Daarom ben ik zo blij dat we deze gesprekken kunnen uitbreiden en ze kunnen brengen naar nieuwe plekken en een nog groter publiek. Ik kan niet wachten om de discussies voort te zetten die zo veel voor mij, en hopelijk ook anderen, hebben betekend.”


Locatie
Ziggo Dome
Datum
17 april , 2019
Prijs
€450,00 tot €35,00
website
https://becomingmichelleobama.com/
Artiesten
Michelle Obama