BRAFA 2018

 

Het industriële erfgoedpaleis Tour & Taxis in Brussel vormt het podium van de 63ste editie van de internationale kunstbeurs BRAFA, op steenworp afstand van het historische centrum.

De Brussels Art Fair is een van de oudste en meest toonaangevende kunstbeurzen ter wereld, opgericht in 1956. De beurs staat hoog aangeschreven voor zijn topaanbod aan ‘schone kunsten’, antiek, modern en hedendaags werk en design. Brafa vindt plaats gedurende de laatste tien dagen van januari en is het eerste belangrijke kunstevenement van het jaar.

Liefhebbers van kunst treffen hier 132 galeries en kunsthandelaren uit zestien landen. Er is een grote diversiteit aan kunst, antiek, design en kunstvoorwerpen van maar liefst vijf continenten.

Brafa 2018 verwelkomt een van de beroemdste en meest toonaangevende namen uit de hedendaagse kunst: Christo. Deze emblematische figuur van het nieuwe realisme werkte zij aan zij met zijn vrouw Jeanne-Claude. Het onafscheidelijke duo verwierf faam met de verpakking van historische monumenten en installaties in de open lucht op grote schaal. Op Brafa zal een historisch werk uit de jaren 60 te zien zijn.


Locatie
Tour & Taxis
Datum

27 januari t/m 4 februari 2018

website
http://www.brafa.art/