BredaPhoto 2020

 

BredaPhoto is de grootste fototentoonstelling van de Benelux en vindt iedere twee jaar in het najaar plaats in Breda. Tijdens deze zeven weken durende fototentoonstelling tonen nationale en internationale topfotografen – samen met nieuw talent – hun werk op aansprekende binnen- en buitenlocaties in Breda. In 2020 vindt de negende editie van het BredaPhoto plaats van 9 september tot 25 oktober 2020.

Het thema van BredaPhoto 2020: ‘the best of times, the worst of times’ is actueler dan ooit. Door de corona-pandemie is de wereld met de neus op de feiten gedrukt. De wereld verandert, moet veranderen. Talloze fotoseries in deze editie van BredaPhoto raken aan deze nieuwe wereld waarin sociale onrust, klimaatproblematiek, economische ongelijkheid, racisme & discriminatie en gender-issues terug te vinden zijn.

BredaPhoto is een ‘must’ voor iedereen die van fotografie houdt. De tentoonstelling is niet alleen een bron van inspiratie voor professionals (fotografen, kunstenaars, curators, studenten) maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie en zich wil laten inspireren en vermaken tijdens een dagje uit in Breda.


Locatie
Diverse locaties Breda
Datum

9 september t/m 25 oktober 2020
Dinsdag tot en met zondag van 10.00 – 17.00 uur

Prijs
€17,50 dagkaart
website
https://www.bredaphoto.nl/