Carli Hermés – Solo Tentoonstelling

 

De huidige serie werken van Carli Hermès zijn kleurrijker en energieker dan de vorige serie. Zijn kenmerkende gedurfde vormen en levendige kleuren geven veel van onze diepste verlangens gestalte. Bekend om zijn compromisloze stijl als zowel een commerciële als autonome kunstenaar, herkennen we de wereld van Hermès voor zijn sensuele en vaak erotische bevrijding. Vrouwen, erotiek en sensualiteit spelen een hoofdrol in zijn werk.

De grootste kick van Hermès zit het maken van surrealistische sets. Geen nabewerking met filters en andere hulpmiddelen. De werkelijk is vantevoren bepaald. Schoonheid en een veranderende werkelijkheid ontstaan door het realistisch en herkenbare weg te halen.

Carli Hermès studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij werd internationaal bekend met zijn fotografie voor reclamecampagnes voor de grotere merken. Daarnaast maakte hij diverse modereportages voor toonaangevende bladen. Ook portretteerde hij (internationale) persoonlijkheden als Edgar Davids, Inge de Bruijn, Leon de Winter, Tanja Jess, Natalie Imbruglia en Rutger Hauer.

Naast zijn fotografisch werk is Carli ook actief als regisseur van commercials en video’s. Over zijn fotografisch werk zijn verschillende boeken verschenen. Zijn werk is tentoongesteld in diverse galeries en musea.


Locatie
Rademakers Gallery
Datum

13 december 2018 tot 20 januari 2019

website
https://www.rademakersgallery.com/
Artiesten
Carli Hermès