Dagvlinder Indoor Festival

House zoals house ooit begonnen en bedoeld is, twee area’s met een onvergetelijke internationale en nationale programmering en kwaliteit zoals iedereen op een festival verdiend.

Je zou het bijna het ‘walhalla’ voor de houseliefhebber kunnen noemen. Een grote dansvloer en de mogelijkheid om lekker te flaneren, een warme en grote locatie met een dak boven je hoofd, luxe toiletvoorzieningen en een heerlijke food area inclusief vegetarische keuzes zoals je het graag ervaart, ziet en proeft. High end geluidssystemen, creatieve deco om de naam eer aan te doen, entertainment op een serieuze manier, kortom: de ideale faciliteiten die bij een indoor dagfestival horen en dat 10 uur lang!

Onder het dak van de Onderzeebootloods en het Dagvlinder Indoor Festival schuilen twee dikke thema’s die dit toffe concept nog meer eer aan zullen doen. Metz ‘The Real House Event’ en Jack’s House zullen de area’s voor hun rekening nemen. De house en vocal liefhebbers komen muzikaal aan hun trekken in de Metz area, terwijl de techhouse goeroe’s hun kunsten vertonen in de Jack’s House area.

 


Locatie
RDM Rotterdam Onderzeebootloods
Datum
27 oktober , 2018
Prijs
Fase 1: €;32,50 (ex fee) / Fase 2: €;37,50 (ex fee)
website
https://www.dagvlinderfestival.nl/
Artiesten
Roog
Michel de Hey
Erick E
La Fuente
Joey Daniel
Josh Butler
Darius Syrossian
Flashmob Dj