Roffa Mon Amour 2023

 

Van 16 augustus tot 27 augustus 2023 viert Roffa Mon Amour Film Festival filmtalent uit de hele wereld door ‘s nachts films te vertonen op speelse locaties.

Roffa Mon Amour brengt je in vervoering en ontroert je met een selectie kleurrijke, gedurfde films van nieuwe en bekende filmmakers, live Cinema Concerts, inleidingen en Q&A’s. Vanuit de speelse betonnen kunsttuin Brutus reis je van Jemen naar Nigeria en weer terug van Argentinië naar Rotterdam.

Op woensdag 16 augustus wordt de 11e editie van Roffa Mon Amour geopend met een geestig thema: Release the B(e)ast. Dus trek die jurk aan die er altijd “te veel” uitziet, een sprankelende make-up die je op kantoor niet zou dragen, en kom in contact met de ontketende kant van jezelf.

Het thema van de Opening Night is geïnspireerd op de openingsfilm The Face of the Jellyfish (2022) van Melisa Liebenthal (Nederlandse première) waarin het concept van uiterlijk en identiteit wordt verkend.

Roffa Mon Amour verwent je ook met een selectie van queerfilms die je meenemen van de lesbische bevrijde Barcelona-scene naar de verboden homoseksuele liefde in Nigeria.


Locatie
BRUTUS
Datum

16 t/m 27 augustus 2023

website
https://roffamonamour.com