The Amy Winehouse Band

The Amy Winehouse Band keert terug naar Nederland voor een spectaculaire reeks van zes shows. Deze shows worden gebracht door de oorspronkelijke band van Amy Winehouse, onder leiding van haar langdurige muzikaal directeur, bassist en goede vriend Dale Davis, met de getalenteerde jonge zangeres Bronte Shandé.

Met toevoeging van nieuwe en deels niet eerder vertoonde beelden op het scherm brengt The Amy Winehouse Band een volledig authentieke interpretatie van het unieke geluid van Amy Winehouse.

Amy Winehouse, de grootste vrouwelijke stem ooit uit het Verenigd Koninkrijk, en voor velen de meest invloedrijke artiest van haar generatie, wordt gemist door alle liefhebbers van haar muziek. Deze bijzondere show is een eerbetoon aan haar carrière, met de muzikanten en bandleden die haar het beste kenden. Ze stonden naast haar op podia over de hele wereld en hebben bijgedragen aan het creëren van haar tijdloze geluid, zowel op het podium als in de studio.

The Amy Winehouse Band zal alle hits van Amy vertolken, waaronder onvergetelijke nummers als ‘Rehab’, ‘Valerie’, ‘Back To Black’, ‘Love Is A Losing Game’, ‘Tears Dry On Their Own’ en ‘I’m No Good’. Dit is een unieke kans voor Nederlandse fans om te genieten van de meesterwerken die Amy Winehouse heeft achtergelaten.

 


Locatie
Diverse locaties Nederland
Datum

27 oktober 2023 | Hilversum, De Vorstin

22 november 2023 | Amersfoort, FLUOR

23 november 2023 | Bergen op Zoom, Gebouw-T

24 november 2023 | Haarlem, Patronaat

25 november 2023 | Oss, Groene Engel

26 november 2023 | Drachten, Iduna

website
https://www.foreveramylive.com