Festival Cadeaukaart geïntegreerd als betaalmiddel voor Festivalapplicatie Appic

Festivalapplicatie Appic heeft de Festival Cadeaukaart geïntegreerd als betaalmiddel. Hiermee kunnen gebruikers van de app tickets direct afrekenen met de cadeaukaart. Deze betaalmethode voor de evenementenbranche is erg populair onder jongeren met een passie voor muziek en festivals. Jaarlijks trekken festivals in Nederland meer dan 32 miljoen bezoekers en wordt de cadeaukaartenmarkt geschat op 1,5 miljard euro.

Het platform Appic biedt informatie over festivals, feesten en artiesten. Ook tickets zijn via de app verkrijgbaar en via de alles-in-1 festival app kun je ook vervoer, VIP toegang of een slaapplek regelen. Door de samenwerking met Festival Cadeaukaart kunnen bezoekers festival- en evenemententickets via de app direct afrekenen met de cadeaukaart. In het rijtje iDeal, Bancontant en Sofort kan de festival- en evenementenbezoeker nu dus ook kiezen voor betaling met een Festival Cadeaukaart.

Rowdy Baltus, oprichter en eigenaar van Festival Cadeaukaart, vertelt: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Binnen de festivalbranche is Appic op dit moment het belangrijkste platform. Het wordt gebruikt door een groot deel van de Nederlandse festivals en daarom bereikt de app een enorm publiek. Dat zij vertrouwen in ons tonen, betekent super veel voor ons.”

Appic is sinds 2015 de alles-in-1 festival app. Het concept was al snel een succes en niet alleen bij gebruikers. Ook festivalorganisaties zijn erg enthousiast, omdat zij op deze manier hoge kosten van een eigen app kunnen vermijden. Oprichter en eigenaar van Appic, Sven Feijen, vertelt: “Festival Cadeaukaart is een snelgroeiende betaalmethode met een grote potentiële doelgroep die een welkome aanvulling is voor de evenementenbranche. Deze mag binnen onze app dan ook niet ontbreken tussen de betaalmethoden. Onze concepten en doelgroepen sluiten perfect op elkaar aan, daarom is deze samenwerking een logische stap.”

De Festival Cadeaukaart is verkrijgbaar bij bekende cadeaukaartplatformen als Cadeaubon.nl, Cadeaukaart.nl, Giftcardstore.nl en via de online kanalen van Albert Heijn, Bruna en Readshop. Je kunt een Festival Cadeaukaart bestellen vanaf €5,- tot €150,-. Deze is verkrijgbaar als fysieke pas die thuis wordt bezorgd, of als digitale pdf in je mailbox.