Nederlandse Tessa Belinfante verzorgt voorprogramma Paul Young

Met een unieke blend van melancholie en optimisme tekent singer-songerwriter Tessa Belinfante voor een kraakhelder en wonderschoon fris popgeluid. Haar debuutalbum ‘Fly As We Fall’ zag op 6 oktober jl. het levenslicht en wordt momenteel goed ontvangen op onder andere Qmusic en NPO Radio 2.

Aan haar uitverkochte albumpresentatie in Paradiso en vele optredens in de komende maanden zijn drie opvallende shows toegevoegd: op 5, 7 en 8 november 2016 verzorgt Tessa Belinfante met haar band namelijk het voorprogramma van blue-eyed soul veteraan Paul Young in respectievelijk Utrecht, Haarlem en Heerlen.

Tessa Belinfantes stem is een poort naar haar hart en soul. Ze neemt je mee op een interessante reis door haar leven en maakt daarbij gebruik van een uiterst getalenteerde band die haar stem versterkt met strakke beats, bas en ingenieuze gitaarriffs.

Tessa timmert al even aan de weg en sleepte in 2008 de publiekstrofee bij de Grote Prijs van Nederland in de wacht met haar voormalige band Two Way Radio. In 2012 behaalde ze een derde plaats in ‘Team Trijntje’ bij The Voice of Holland. Nu staat ze op haar eigen benen met een ijzersterk debuut ‘Fly As We Fall’, dat ze maakte met haar drummer en producer Phillipe van Schil met wie ze al twaalf jaar samenwerkt.

Inmiddels loopt het totaal aantal plays op Spotify, met nummers als ‘I Wonder’, ‘Turn Around’ en de huidige single ‘Perfect Lie’ tegen het miljoen aan. Het ontdekken waard!