Deepak Chopra – The Future of Wellbeing

De wereldberoemde Amerikaanse schrijver, arts, spreker en voorvechter van alternatieve geneeskunde Deepak Chopra komt op donderdag 24 mei naar AFAS Live met zijn ‘The Future of Wellbeing’ tour. Chopra staat bekend om zijn boeken over spiritualiteit, mindfulness en Ayurveda (traditionele Indiase geneeswijzen) en om zijn diverse televisieoptredens in o.a. The Oprah Winfrey Show. Time Magazine heeft hem uitgeroepen tot één van de 100 helden van de 20e eeuw en nu komt hij naar Nederland voor een conferentie.

Chopra brak wereldwijd door met zijn boek ‘Ageless Body, Timeless Mind’ uit 1993 waar ruim één miljoen exemplaren van zijn verkocht. In 1995 startte Chopra het ‘Chopra Center for Well Being’ waarmee hij internationale successen behaalde en dat tot op de dag van vandaag het boegbeeld is van Chopra’s levensstijl. In een tijd waarin de ‘zelfhulp-industrie’ piekte in de samenleving wordt Chopra gezien als één van de belangrijkste gezichten van de mindfulness-generatie. Centraal in zijn ideeën over gezondheid staat zijn streven naar de samensmelting tussen westerse wetenschappelijke kennis en oeroude oosterse filosofieën en geneeswijzen, zoals Ayurveda, Yoga, meditatie en homeopathie.

In totaal heeft Chopra meer dan 85 boeken geschreven die zijn vertaald naar 35 verschillende talen. Daarnaast was hij columnist voor o.a. de Washington Post. Zijn conferentie ‘The Future of Wellbeing’ geeft antwoord op vragen als ‘is er een ultieme realiteit’ en ‘hoe verbetert ons bewustzijn ons totale welzijn’ en daarnaast geeft hij bezoekers praktische tips om mindfull te leven. Zijn conferentie is gebaseerd op zijn nieuwste bevindingen binnen zowel reguliere als alternatieve geneeskunde.


Locatie
AFAS Live
Datum
24 mei , 2018
Prijs
Prijzen variëren tussen €42.90- €135.00
website
https://www.deepakchopra.com/
Artiesten
Deepak Chopra