Kanonnen van Oranje

 

Het leukste tweedaagse Koningsfestival van Breda en omstreken. Met op Koningsnacht een knallend feestprogramma en op Koningsdag een stevige techno line-up. Twee dagen feest, de grootste namen en 20.000, in oranje gehulde bezoekers.

Ruim twee jaar houdt het Coronabeleid de Nederlandse festivalmarkt in haar greep. De behoefte aan feestjes en festivals is hoog, zeker met het zicht op komende Koningsdag. Aan Experience Company Holland, een nieuw organisatiecollectief, is er alles aan gelegen om dit moment beet te pakken. Op 26 en 27 april presenteren zij een tweedaags festival dat luistert naar de opvallende naam: Kanonnen van Oranje. Het prachtige evenemententerrein Breepark Breda vormt het decor voor dit muzikale ‘new born’ Koningsfestival. Want de boodschap is inmiddels duidelijk; het volk wil haar landelijke Oranjefeesten terug.

Tijdens de traditionele Koningsnacht staan diverse talentvolle en gerenommeerde live-acts geprogrammeerd. Op Koningsdag komen de liefhebbers van techno volledig aan hun trekken. Zoals de naam ‘Kanonnen van Oranje’ doet vermoeden, zal er stevig worden uitgepakt met louter Nederlandse top-dj’s.

Het programma is nagenoeg compleet, maar wordt nog even geheim gehouden. Wel kunnen geïnteresseerden alvast pre-registreren om straks als eerste een ticket met korting te kunnen bemachtigen. Dit kan door aan te melden via de website. De reguliere verkoop start woensdag 23 februari om 12:00 uur ‘s middags.


Locatie
Breepark Breda
Datum

26 & 27 April 2022

website
https://www.kanonnenvanoranje.nl/