Parool Film Fest 2018

Van 10 t/m 14 oktober 2018 vindt in Amsterdam de derde editie van Parool Film Fest (Paff) plaats, een jaarlijks filmfestival georganiseerd door dagblad Het Parool en distributeur September Film.

Dit jaar breidt het festival uit naar meerdere locaties verspreid over Amsterdam. Het Ketelhuis (West), Cinecenter (Centrum), Studio/K (Oost) en FC Hyena (Noord) zijn de deelnemende theaters waar het publiek van de nieuwste kwaliteitsfilms kan genieten.

Het is de derde editie Paff, waarbij het publiek vijf dagen kan genieten van de nieuwste bioscoopfilms die als (voor)première worden vertoond. Veel van de films zijn of worden geselecteerd op de grote filmfestivals van Berlijn, Cannes, Venetië en Toronto. Het programma vormt een overzicht van de belangrijkste arthousefilms van het nieuwe culturele seizoen.

Hiermee presenteert Paff zich als podium voor auteursfilms; films waarin de hand van de regisseur duidelijk zichtbaar is. Behalve de vertoning van nieuwe films biedt het festival een randprogramma met talkshows, lezingen en muziek.


Locatie
Diverse locaties Amsterdam
Datum

10 t/m 14 oktober 2018

website
http://www.paff.nl./