Wildlife Film Festival Rotterdam 2019

Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) is een vijfdaags filmfestival dat volledig in het teken staat van wildlife en natuur en vindt jaarlijks plaats in de laatste week van oktober in Rotterdam.

Het festival wordt georganiseerd door Stichting Wildlife Film Festival Rotterdam. De vijfde editie is van woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november 2019  in Cinerama Rotterdam.

Te zien zijn 80 bijzondere, ontroerende en confronterende natuurdocumentaires uit binnen- en buitenland zoals:

Norway’s Magical Fjords 

De Noorse fjorden zijn een van de meest indrukwekkende landschappen van Europa. In de diepe, koude wateren schuilt een verrassend rijke onderwaterwereld: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot haringjagende orka’s en bultrugwalvissen. Norway’s Magical Fjords is een intiem portret van een unieke wildernis.

Turtle Odyssey

Een prachtige feel good film voor het hele gezin. De film vertelt het unieke verhaal van een Australische groene zeeschildpad genaamd Bunji en haar ongelooflijke reis over de open oceaan. De film volgt Bunji van kuiken naar volwassenheid, terwijl ze duizenden kilometers zwemt, ongelooflijke wezens ontmoet en in spannende situaties terecht komt. Uiteindelijk zal ze met mysterieuze precisie terugkeren naar het strand waar ze is geboren – om nu haar eigen eieren te leggen, de basis voor de volgende generatie. Met Russell Crowe als verteller.

 

 


Locatie
Cinerama Filmtheater
Datum

30 oktober t/m 3 november 2019

website
http://www.wffr.nl/