24Kitchen viert vijfjarig bestaan met kookboek

Op zaterdag 1 oktober bestaat 24Kitchen vijf jaar en dat laat de zender natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Het jubileum wordt op grootse wijze gevierd met een speciaal weekend voor bakliefhebbers, een nieuw feestboek en een lekkere traktatie van de 24Kitchen-chefs, die het land ingaan om hun fans te bedanken.

Feest is een inspirerend kookboek vol geweldige recepten voor feestelijke gelegenheden. Een uitgebreid diner met Kerstmis, pepernoten voor Sinterklaas, de paasbrunch of een kinderpartijtje in de achtertuin: bij feest hoort lekker eten.

Met dit boek kunnen de lezers indruk maken met een culinair meesterstuk, een heerlijk ontbijt op bed brengen, snelle hapjes zoeken voor een spontane borrel of een verjaardagstaart bakken. In het boek staan meer dan honderd heerlijke recepten voor allerlei feestelijke gelegenheden. Daarnaast geven de 24Kitchen-chefs tips en recepten van hun ‘signature dishes’. Het boek Feest bevat meer dan honderd feestelijke recepten en verschijnt 27 september 2016.

Het weekend van 1 en 2 oktober staat 24Kitchen geheel in het teken van bakprogramma’s van Nederlandse en internationale chefs. Onderdeel van dit weekend is een gloednieuwe feestspecial waarin 24Kitchen-chefs Miljuschka Witzenhausen en Danny Jansen laten zien hoe het populairste recept van 24kitchen.nl wordt gemaakt: de appeltaart.

De chefs van 24Kitchen trekken op 1 oktober bovendien het land in om daar hun fans te ontmoeten, te bedanken én te trakteren op een appelgebakje en een 24Kitchen-boek signeren.